A healthy-happy-Easter brunch

DSC_0419

Wat sfeerimpressies van een enorm gezonde en Rens-Kroes-proof Paasbrunch. Er was eten voor een heel weeshuis. Ik dacht te weinig in huis te hebben (ik vind dat altijd zo moeilijk in te schatten, hoeveel je uiteindelijk nodig hebt), maar uiteindelijk heb ik nog eten over voor drie weken. Het voornemen was er om echt alles op te eten, maar aan het einde van de brunch werden er toch veel doggy bags gemaakt. Deze ochtend zit ik weer aan mijn healthy havermout, dus nu dan maar genieten van deze heerlijke foto’s.

DSC_0424DSC_0432

 

DSC_0389DSC_0394DSC_0423

DSC_0405

Oke, en nu gaan we weer verder knagen aan een stuk bleekselderij.

Liefs,
Francis

3 Comments

 1. Anne 08/04/2015

  Dat ziet er allemaal veel te lekker uit, haha! Ik ben ook weer een beetje ‘normaal’ aan het doen na al dat eten van Pasen :’)

  Beantwoorden
 2. Anneleen 08/04/2015

  Dat ziet er allemaal heerlijk uit! Die aardbeitjes <3

  Beantwoorden
 3. Bente 10/04/2015

  Ziet er allemaal super lekker en mooi uit! Leuke sfeer impressie! 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *