Cadeautjes voor food lovers.

DSC_0175

Wie geeft er niet graag cadeautjes of krijgt ze? Mij maak je er  altijd blij mee. Als ik ze moet kopen voor een verjaardag stel ik het zelf wel vaak uit tot het laatste moment en om dan ook nog met een origineel idee te komen, is een pittig klusje. Toch weet je in de meeste gevallen wel waar de jarige van houdt en kom je na lang zoeken vaak wel bij een passend cadeautje. Of, je geeft een ik-weet-verder-niks-maar-dit-komt-altijd-van-pas Douglas bon.

Afgelopen weekend vierde ik mijn verjaardag en het viel me op dat ik allerlei cadeautjes kreeg, die origineel waren en ik niet eerder langs had zien komen. Vooral de cadeautjes met het thema ‘eten’ waren populair en werden ook met grote liefde ontvangen. Hieronder wat ideetjes die ik persoonlijk erg leuk vond en altijd goed van pas komen bij mensen die 24/7 praten over salted caramel chocolade of truffelmayonaise.

DSC_0177

DSC_0175

Dit cadeautje is erg handig voor eters, die ook nog eens houden van orde in de keuken. Of dit in iedergeval proberen toe te passen in hun leven.  Wat je nodig hebt, is een leuk dienblad. Daarop plaats je (wreck) potjes, die je kan kopen bij de Xenos of Hema. In de potjes stop je lekkere kruiden, snoepjes of gezonde superfoods. Zo zat er bij mij bijvoorbeeld een combinatie in van gezond, afgewisseld met kruiden en snoepjes. Dropjes, truffel pecannoten, paranoten met een yoghurt laagje, cranberries, kokos slices en rozemarijn. YUM!

DSC_0183

DSC_0190

Van kerstpakketten word ik enorm blij en kan ik serieus dagen naar uitkijken. Vaak zijn dit eetpakketjes met een bepaald thema en deze kan je natuurlijk ook gewoon zelf maken. Bovenstaand eetpakketje heeft vooral Italiaanse producten zoals pasta, limoncello en prosecco (om een scroppino te maken), olijven en een lekkere olijfolie. Ook was er mijn favo chocolade van Tony’s Chocolonely bijgevoegd (salted caramel) en een handig powerfood kookboekje met lekkere en gezonde recepten. Wanneer je weet wat iemand lekker vind, is het leuk om zo’n pakket samen te stellen. Doe de producten in een leuk mandje, pak het in met doorzichtig folie en klaar is kees.

DSC_0198

Ik had er weleens van gehoord, nog nooit eerder gekregen, maar hoe leuk en handig is dit. Een restaurantbon die je zelf bij een nieuw of favoriet restaurant kan inleveren. Naar mijn idee doe je ieder persoon die graag eet, hier een groot plezier mee.

Liefs,
Francis

Follow my blog with Bloglovin

2 Comments

  1. Lu 19/01/2015

    Heeeeel leuk Frannie! En wat heb je allemaal leuke dingen gekregen! En lekker vooral… Zo is een verjaardag vieren extra leuk!!! Geniet ervan.

    Beantwoorden
  2. Sylvia 22/01/2015

    Het ziet er ook allemaal meteen zo leuk verpakt en gezellig uit 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *