Favorieten op de dinsdag

favorieten-kop

Eens in de zoveel tijd ben ik ergens helemaal enthousiast over dat ik er non-stop over blijf praten. Dat kan variëren van een serie op Netflix waar ik verslaafd aan ben of een nieuwe chocoladereep die ik zojuist heb ontdekt en waardoor ik niet meer in mijn skinny jeans pas. Favorieten die ik echt met een ander moet delen, want dat maakt jouw leven vast ook stukken beter. Ik hoor je denken…maar wat dan??? Vertel! Vertel! Vertel!

favorieten1. Stipt op nummer 1 staat mijn favoriet en is wel ietwat van persoonlijke aard. Maar over 3 dagen ben ik eigenaar van een nieuwe badkamer. Onze badkamer is qua formaat vergelijkbaar met de bezemkast van Harry Potter dus een jacuzzi zit er niet in, maar als het goed is, wordt elke centimeter goed benut en krijgen we echt een jaguar onder de mini-badkamers. Het plaatje hierboven is totaal niet vergelijkbaar, maar alles wordt beter dan dat het was. En de klusjesmannen doen het voor een super mooi prijsje en zijn heel goed (nummer 2 stucadoor van Nederland, jaja), dus als je een adresje nodig hebt…

2.  Ik houd van winterkleding. Het liefst draag ik met de aankomende kou vijf verschillende laagjes over elkaar, inclusief thermosokken en oorwarmers. Winterkleding vind ik daarnaast ook zoveel leuker dan de kleding die je in de zomer draagt. En het maakt dan toch niet uit of je dat taartje meer eet, want door die megatrui zie je er toch uit als een eskimo.

3. Adele. Ik houd van Adele. Haar nieuwe album heb ik inmiddels al grijs gedraaid (ik probeer hem nu ook achteruit te leren zingen) en ik ben nog steeds depressief dat ik geen kaartjes heb bemachtigd voor haar concert in de Ziggo Dome. Dit filmpje van haar en James Corden heb ik inmiddels al vijf keer gezien. Terwijl ze een rondje door Londen rijden, zingen ze samen een paar van haar grootste hits en gooien er ook nog een Spice Girl nummertje doorheen. Zegt genoeg.

4. Zondagochtend staan er bij ons, zoals bij velen anderen, croissantjes op het menu. Ik ben nog net niet zo creatief om op de vroege ochtend het deeg zelf te maken, dus ga ik toch voor makkelijk en koop ze gewoon bij de supermarkt. De Delifrance croissantjes zijn echt de allerbeste onder de afbakcroissantjes (smaken niet naar karton, maar gewoon romig), maar die raakten uit het assortiment bij de AH (waaaaarom?!). Stad en land afgezocht voor een ander verkooppunt en uiteindelijk vonden we ze, tot onze grote vreugde, bij de Jumbo. Wanneer we daar dus toevallig zijn, kopen we gelijk een heel dozijn, zodat we een paar weken vooruit kunnen. Is dit geen top favoriet?!

5. Homeland. Een geweldige, spannende serie die, kort gezegd, laat zien hoe CIA-agent Carrie Mathisen en haar team er alles aan doen om terrorisme tegen te gaan. Normaal ben ik van het niveau ‘makkelijke wegkijk/vrouwenseries’, maar dit is toch wel weer een hele fijne serie die me serieus telkens weer op het puntje van mijn stoel laat zitten. Sinds deze maand is eindelijk seizoen 4 op Netflix te zien, dus je weet wat dat betekent…

Liefs,
Francis

Follow my blog with Bloglovin

Posts die je vast ook leuk vindt

1 Comment

  1. Sanne 19/01/2016

    JAAA Adele op YouTube was ZO LEUK! Ik kijk zelden YouTube filmpjes helemaal af (want, ongeduldig) maar dit was zo vermakelijk en grappig en leuk en tof. & jeeeej gelukkig heb je je favoriete croissantdeeg weer kunnen bemachtigen! Het viel me inderdaad ook al op dat alleen nog maar het AH merk te vinden was bij de AH..
    En eigenlijk ben ik nog wel op zoek naar een nieuwe toffe serie. Ik ben begonnen om PLL opnieuw te kijken, maar dat is ‘m toch niet helemaal.. Ik weet immers wie nu alles doet en daardoor is het allemaal wel minder spannend natuurlijk. The Bridge daarentegen vond ik weer wat té spannend en Homeland klinkt me bekend, dat wil ik wel proberen!
    Liefs

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *