Some sunday quotes

hoofdquoteDe zondag vind ik altijd zo’n dag waarin ik compleet hoor te relaxen, maar voornamelijk denk aan de week die komen gaat. ‘Dat moet ik doen en ohja dat moet ik niet vergeten en ohja, wanneer doe ik dat dan?’ (nu klinkt het net alsof ik dezelfde agenda heb als Obama, maar dat valt reuze mee). Stom is dat eigenlijk! Ik zou gewoon altijd moeten leven alsof het vakantie is, want dan ben ik veel relaxter.  Gewoon meer in het heden leven en puur genieten van ieder moment van de dag. Vooral omdat er zich zoveel moois om je heen bevindt, dat zonde is om aan je voorbij te laten gaan.


Daarbij vind ik een zondag een perfecte dag om juist heerlijk te ontspannen en alleen maar te denken aan het nu. Onderstaande quotes passen daar perfect bij. Gewoon relaxed, rustig aan doen en genieten van het moment. Nadenken over belangrijke zaken kan altijd nog. Aanrader als je over het leven in het nu en al dat blablabla wat wilt lezen, is het boek ‘De kracht van het nu’ van de Duitse leraar Eckhart Tolle. Ietwat spiritueel misschien, maar het zet je wel tot nadenken. Zoals hij zegt bestaan er in het nu geen problemen. Die zijn van het verleden en de toekomst. Opzich logisch eigenlijk. Ja. Dat dus.
quotes2quotes1  quotes3 quotes4 quotes5 quotes6

Liefs,
Francis

Follow my blog with Bloglovin

2 Comments

  1. Rosanne 01/03/2015

    Ahhh love it! Heb er gauw stiekem even een paar opgeslagen. Thaaanks 🙂

    Beantwoorden
  2. Anneleen 01/03/2015

    Mooie quotes! Die eerste met die duim vind ik heel leuk! 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *