Travel: Barcelona Photodiary

Naamloos-4

Ik kan hele verhalen typen over het stedentripje Barcelona, maar beelden zeggen genoeg. We hebben iedere dag kilometers afgelegd en als echte toerist maakte ik haast bij iedere straathoek wel een foto of filmshot. Ik heb mijn camera weer herontdekt en in plaats van hem uit frustratie in een hoek te gooien (dat gebeurt vaak als iets niet helemaal gaat zoals ik wil), heb ik hem dit keer op een goede manier behandeld. Je begrijpt dat mijn harde schijf overuren heeft gedraaid bij het overbrengen van alle beelden. Bij het terugzien van alles denk ik dat zo’n 80% van de beelden bestaat uit eten en dan vooral ook echt LEKKER eten. Het motto van dit reisje was dan ook niet om alle toeristische attracties te bezoeken (we hadden veel al een keer gezien), maar vooral om lekker te wandelen en te genieten van de stad én het eten (deze zie je al hier). Gelukkig heb ik thuis geen weegschaal. Dit scheelt me een heleboel zorgen.

Bij deze dus een kleine sneak peek met een heleboel foto’s.

DSC_0098

DSC_0128

DSC_0155

Naamloos-2

 

Tja, die hand. Dit werd niet uit een artistieke poging gefotografeerd, maar tijdens een cursus ‘scherpstellen voor beginners’ voor mijn partner in crime.

DSC_0183

DSC_0553

moodboard2

DSC_05xx24

DSC_0348

DSC_0595

sagrad

DSC_0063

En ohja, dat laatste is een oester. Het leek net of ik de Noordzee in mijn mond had.

Liefs,
Francis

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *