Travel; Eerste stapjes in Londen

(null)

De eerste stappen zijn dit jaar in Londen gezet. Gisterochtend vertrokken we met wallen tot op onze knieën met de trein richting de stad waar Prins William en Kate elkaar het ja-woord gaven. Tot grote vreugde van mijn partner in crime lag ik de helft van de treinreis te snurken en kwamen we na vijf uurtjes aan op Kings Cross station.
Omdat ik probeer zo weinig mogelijk gebruik te maken van mijn telefoon (enkele afkickverschijnselen zijn al aanwezig), hier toch een piepkleine eerste indruk.

We hadden eerst een piepkleine kamer die uitkeek op een grijze muur. Dan denk je, ach wat maakt het uit, je slaapt er alleen, maak je niet druk. Dat was ook mijn gedachten. Weliswaar testte ik het bed even uit en zat er een gigantische deuk in het matras en dat kwam niet omdat ik het bij binnenkomst gebruikte als trampoline. Zo slapen zag ik niet zo zitten voor 3 nachten, dus konden we wisselen van kamer. En jawel, wat kregen we er voor terug: DIT bovenstaande uitzicht. Vooral ’s avonds is het eventjes ‘Lost in Translation’, maar dan in hartje Londen.

(null)

Dit. Dus. Ik hoef er geen woorden aan vuil te maken.

Heb je nog goede tips voor Londen? Wat moeten we echt niet overslaan?

Liefs,
Francis

1 Comment

  1. Anneleen 21/02/2015

    Wat leuk dat jullie goed aangekomen zijn in Londen! Al een geluk zijn jullie gewisseld van kamer want dat uitzicht ziet er prachtig uit! 🙂 Amuseer jullie, veel plezier!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *