Travel: Londen in beeld #1

Gisteravond heb ik alweer beide voetjes op Nederlandse bodem gezet. Ik sprong minder vrolijk uit de trein, dan dat ik de trein vrijdag instapte, omdat ik nu wist dat het reisje alweer voorbij was. Stiekem geeft het me toch altijd wel weer rust om mijn  thuis binnen te lopen na een citytrip. Begrijp me niet verkeerd, ik had graag nog dagen, weken en maanden in Londen willen blijven, maar na dagen achter elkaar vliegen en hollen om elk plekje in Londen van dichtbij te zien, ben ik echt kapot. Mijn benen voelen alsof ik de marathon heb gelopen (ik zou overigens niet weten hoe dat voelt, maar dit gevoel komt vast dichtbij) en ik ben wel weer toe aan een gezonde start van de dag na alle ontbijtjes met croissantjes en scrambled eggs.

Het leukste van het thuiskomen vind ik om alle geschoten foto’s en beelden terug te zien. Daarom heb ik alvast een kort sfeerimpressie in film gemaakt van de eerste dag en een deel van de tweede. Kijk uit: er komt veel eten voorbij. Zoals gewoonlijk. Dan kan ik dat toch even allemaal herbeleven als ik bij thuiskomst weer knaag aan een winterpeen.

Dus, bij deze, geniet van het eerste deel Londen in beeld.
Tip: Bekijk het in HD voor goede kwaliteit.

Schermafbeelding 2015-02-25 om 01.23.33

Liefs,
Francis

Follow my blog with Bloglovin

3 Comments

  1. Anneleen 25/02/2015

    Heb met een dromerig gevoel je sfeerfilmpje zitten bekijken, echt heel mooi en leuk ineen gestoken 🙂 die cupcakes en brownies zien er heerlijk uit!

    Beantwoorden
  2. Nadine 26/02/2015

    Wat een leuk filmpje! Knap gemaakt! Ik krijg gelijk zin in een ontspannen tripje Londen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *