Travel: Londen in beeld #2

Het tweede filmpje van Londen is de lucht in. Het spijt me voor het overvloed aan eeeeeten dat weer voorbij komt. Als ik als buitenstaander alleen op de filmpjes af zou gaan, dan zou ik toch denken dat het meer een culinaire trip moet zijn geweest. En misschien kwam het aardig in de buurt, maar op een vreemde manier kwamen we in het weekend echt overal foodmarktjes tegen. Niet verkeerd natuurlijk! Er is uiteraard ook wat cultuur gesnoven, hebben we Shoreditch  en Camden Town bezocht en heb ik de welbekende changing guards toevallig in beeld gekregen. Kijk snel verder en geniet eventjes van het fijne Londen .

Bekijk het in HD voor het mooiste resultaat.

DSC_0415

Liefs,
Francis

Follow my blog with Bloglovin

3 Comments

 1. Leuk! Oh, nu heb ik zin om er weer heen te gaan! Oh en ik zeg JA tegen veel eten in filmpjes. Dat is het enige wat ik doe als ik op vakantie ben, naar dingen kijken en dingen eten. 😉

  Beantwoorden
 2. Nadine 27/02/2015

  Hier word ik wel blij van 🙂 Maar ik mis die grote hap uit de hamburger nog!
  Welk programma gebruik jij om dit te maken? Ik wil zoiets ook wel eens proberen.
  Liefs

  Beantwoorden
 3. Anneleen 08/03/2015

  Een heel sfeervol filmpje en ik vind die muziek geweldig… 🙂 En al dat eten… OMG?! 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *