Help: Where to go in Barcelona?

barca

Volgende week rond deze tijd stap ik het vliegtuig in op weg naar het zonnige zuiden. Barcelona is de eindbestemming. Ooit ergens in 2006 ging ik er voor het eerst heen als schooltripje. Ik kan me hier niet enorm veel van herinneren, alleen wel dat ik mijn Spaanse talenkennis van de jaren daarvoor niet echt goed kon toepassen in de praktijk. Het woord ‘los extraterrestres’ heb ik daar wel veelvuldig gebruikt. Dit betekent ‘buitenaardse wezens’ en het verbaast me nog steeds waarom dit in mijn woordenlijst stond. Ach, je weet nooit of je het nodig hebt. In augustus 2011 heb ik het tweede bezoekje aan Barcelona gebracht met een vriendin en dit weekje bestond voornamelijk uit genieten van de Spaanse zon, cultuur snuiven als een toerist, winkelen, terrasjes en een overvloed aan sangria (zie de foto’s hierboven).

Voorpret aan een vakantie vind ik misschien net zo leuk als de vakantie zelf en dus is mijn oproep bij deze: heeft er iemand een geweldige tip of misschien wel meerdere voor een bezoekje aan Barcelona? Van geweldige restaurantjes tot leuke boetiekjes en andere dingen die ik echt niet moet vergeten. Je kan veel vinden op internet en het 100% Barcelona boekje is nu al mijn beste vriend, maar andere tips zijn altijd welkom.

Liefs,
Francis

Follow my blog with Bloglovin

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *