Ze leeft nog

Schermafbeelding 2015-07-04 om 20.03.53

Heel eventjes (nouja, langer dan een maand) leefde ik onder een steen en plaatste ik geen blogposts. In het begin moest ik even wennen aan het feit dat ik ááál mijn hordes fans teleur moest stellen, maar na een week voelde het heel normaal om even niks te plaatsen. Het niet plaatsen kwam niet doordat mijn hamster was overleden of omdat ik op zoek was naar mezelf. Eerlijk gezegd heb ik er niet echt een goede reden voor. Wel voelde veel dingen om me heen als een verplichting en als ik dit plekje ook als verplichting zou gaan zien, kon ik het ’t beste gewoon even laten voor wat het was.

Nu krijg ik meer adem en voelt het alsof de inspiratie om iets leuks te plaatsen stukje bij beetje terugkomt. Over een kleine week heb ik vakantie en dat is een halleluja-moment. Tijd en ruimte om alleen aan dingen te denken die er echt toe doen en die me extreem gelukkig maken. Reizen ga ik vooral doen en kan niet wachten om over twee weekjes het vliegtuig te nemen naar Washington. Dit keer geen roadtrip langs de westkust, maar langs de oostkust van de VS en Canada. Ik heb er echt onwijs veel zin in en kan niet wachten om op Schiphol te staan, nieuwe dingen van de wereld te zien en drie weken lang samen te zijn met mijn liefste liefde. Ik laat geen beloftes achter, maar zou het super leuk vinden om hier het een en ander te plaatsen gedurende de reis. Dus als het internet het toelaat, gebeurt dit ook zeker.

Voor nu geniet ik van de zon op mijn balkon (hee, dat rijmt) en luister ik naar de kinderverjaardag van mijn onderburen (aargh!).

Liefs,
Francis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *